fbpx

Om Rosted Zoneterapi

Fod zoneterapi

Zoneterapi

Uddannelsen til zoneterapeut har jeg taget på en FDZ skole. Uddannelsen består af følgende moduler:

  • Fod Zoneterapi
  • Anatomi og Fysiologi
  • Sygdomslære
  • Psykologi for behandlere
  • Zoneterapi til sportsskader
  • Førstehjælp
  • intro til hømeopati
  • Kost og ernæring

Herudover har jeg taget ekstra moduler

  • Øreakupunktur
  • Biopati
rostedzoneterapi_klinik

Klinik

Jeg har en skøn og rolig Klinik i Baldursgade 82, 6700 Esbjerg

Indgang på højre side af huset og op ad trappen

Du må gerne medbringe et lagen og et stort håndklæde.

W79B4120

Rosted Zoneterapi

Mit navn er Annbritt og jeg brænder for at hjælpe andre, så de får det bedre – derfor har jeg taget uddannelsen til zoneterapeut. Jeg elsker at hver behandling er unik, hvor jeg bruger forskellige teorier alt efter hvilke ubalancer du kommer med.

Jeg har tidligere arbejdet som ingeniør, projektleder og teamleder, men har nu valgt at forfølge en drøm om at blive zoneterapeut. Jeg er vild med kombinationen af teori om kroppens anatomi, den virkning en stimulation af et punkt under foden har oppe i kroppen og den kinesiske filosofi omkring kroppens energibaner og de 5 elementer.